Ook jij kunt poppenhuis miniaturen zelf maken!

Heb jij net als ik ook een mooi poppenhuis dat je wilt inrichten met miniaturen die je zelf kunt maken? Dan zit je hier goed! Ik maak namelijk online poppenhuis workshops waarin je leert om op eenvoudige wijze vrijwel alle miniaturen voor in jouw huis zelf te maken.

Zowel starters als ervaren poppenhuis fanaten volgen met plezier de workshops. En zeg nou zelf: eigengemaakte miniaturen zijn toch veel leuker en goedkoper dan het kopen van een kant en klare inrichting? Je zult met trost naar je eigen creaties kijken!

Welke poppenhuis miniaturen kun je maken met de workshops?

Je kunt beter vragen wat je niet kunt maken! Ik leer je bijvoorbeeld hoe je poppenhuis meubels zelf kunt maken, zoals een eettafel of een bed. Ik kan je dit leren omdat ik al jarenlang fysieke workshops geef in mijn winkel ‘In Het Poppenhuis’ in IJsselstein. Het leek mij daarnaast ook leuk om de workshops online te kunnen geven. Die wens is de inspiratie geweest voor het maken van de online poppenhuis workshops. 

Ik leer je met behulp van eenvoudig te begrijpen workshops hoe je je eigen poppenhuis miniaturen kunt maken.

Maak je poppenhuis nog mooier met zelfgemaakte accessoires!

De aankleding van de poppenhuis miniaturen maakt jouw huis uniek! Daarom leer ik je in de workshops ook hoe je diverse accessoires zelf kunt maken. Denk hierbij aan fruit voor in de fruitschaal, tafellakens of potloden voor op het bureau in de kinderkamer.

Accessoires verrijken je poppenhuis.

Trouwens, ik bied je regelmatig ook leuke specials aan! Een special waar ik al vele enthousiaste reacties op heb ontvangen, is die waarin ik je leer hoe je een heuse gebraden varkenskop op tafel kunt zetten. Inclusief levensechte miniaturen van appeltjes en sinaasappeltjes! Loopt het water je al spontaan in de mond?

Omdat ik je graag kennis wil laten maken met de online workshops, kun je de lessen om de gebraden varkenskop te maken tijdelijk met korting volgen! Klik op de onderstaande rode knop om dit tijdelijk aanbod te bekijken. Ik weet zeker dat je het hartstikke leuk gaat vinden!

Met leuke accessoires maak je jouw poppenhuis helemaal af. Ik leer je bijvoorbeeld hoe je een heerlijke fruitmand op tafel zet!

Waarom zijn de online poppenhuis workshops zo leuk?

Omdat het een gevoel van trots geeft om je eigen poppenhuis miniaturen te maken! Ik dacht altijd dat het moeilijk was om zelf miniaturen te maken, maar ik zat er (gelukkig) naast. Als je de workshops volgt, dan zal je ervaren hoe gemakkelijk het is. In drie stappen help ik je om zelf je poppenhuis miniaturen te maken:

  • De voorbereiding waarin ik je vertel welke onderdelen je nodig hebt
  • De uitvoering waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je het miniatuur moet maken
  • Het bonusmateriaal, waarin je tips krijgt om je miniatuur nog mooier te maken

Hoe kun je direct beginnen met de poppenhuis workshops?

Dat is heel simpel en kost je slechts 2 minuten: 

  1. Druk op de rode knop 'Tijdelijke kennismakingsaanbieding' (onderaan deze pagina)
  2. Vul je gegevens in en klik op de activeringslink in het e-mailbericht dat je direct van mij ontvangt.
  3. Je hebt nu meteen toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving. In deze omgeving zie je overzichtelijk de door jouw gekochte workshops staan en kan je ze direct gaan volgen!

Kennismakingsaanbieding

Om je te laten ervaren hoe leuk het is om poppenhuis miniaturen zelf te maken, heb ik je vertelt dat ik een kennismakingsaanbieding voor je heb gemaakt: je kunt de workshop 'gegarneerde varkenskop' tijdelijk voor slechts € 12,50 volgen!

In deze workshop leer ik je in een half uur stap voor stap hoe je de gegarneerde varkenskop maakt. Het is een leuke workshop waarin je leert hoe eenvoudig het is om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten! Klik dus op de rode knop met 'Tijdelijke kennismakingsaanbieding'. Ik wens je veel plezier!

 Ik had niet verwacht dat de poppenhuis workshops zo leuk waren! Iris legt heel duidelijk uit wat je precies moet doen. Inmiddels staat de gegarneerde varkenskop in mijn poppenhuis op de eettafel. Ben er hartstikke blij mee, Iris bedankt!

Wilma 

Veelgestelde vragen

Zijn de poppenhuis workshops ook voor beginners?

Kan ik ondersteuning krijgen als ik iets niet snap of een vraag heb?

Handige gereedschappen voor de poppenhuis workshops

Welke soorten fimo klei zijn geschikt om mee te werken?